Rendelőnk

Easy-Dent Fogászati Centrum
Easy-Dent Fogászati Centrum
Easy-Dent Fogászati Centrum

Easy-Dent Fogászati Centrum

Mindennapi munkánk- és egyben közvetlen fizikai környezetünk szerves részét is képezi az az exkluzív, minden igényt kielégítő rendelő, amelynek kezdetektől a "praxislaborja" vagyunk. Az orvos – páciens – technikus háromszög kölcsönös elégedettsége és hatékony együttműködése e szimbiózisban a legtökéletesebb, hiszen a teljes munkafolyamat bármely pontján azonnali korrekciót és problémakezelést tudunk ezáltal megvalósítani.

 

Rendelőnk mottója: "Mindent a betegért!"

 

Ezt a célkitűzést az európai színvonalú, kiválóan felszerelt több székes rendelővel igyekszünk valóra váltani. Kezeléseink során a legkorszerűbb orvosi berendezéseket, műszereket és fogtechnikai anyagokat alkalmazzuk.

2012-ben teljesen megújult kényelmes, harmonikus környezettel alakítjuk ki betegeink jó közérzetét, szolgáltatásunk kiváló színvonalával pedig bizalmukat és elégedettségüket igyekszünk elnyerni.

 

Rendelőnk a fogorvosképzésben is aktívan részt vesz, 1996 óta a Szegedi Orvostudományi Egyetem kihelyezett oktatóhelye.

 

A rendelő minden tekintetében ugyanazt a magas minőségű színvonalat és maximális szakmai elkötelezettséget prezentálja, mint laborunk. Bővebb információt róluk az alábbi linkre kattintva olvashat:

www.fogaszatirendeles.hu