Bemutatkozás

 

A képek megtekintéséhez kattintson ide!

 

Az Alfa Omega Dent Kft. 2004 óta nyújt teljes körű, magas színvonalú fogtechnikai szolgáltatást, hazai és külföldi fogorvosok és pácienseik egyedi igényeit korszerű és kreatív megoldásokkal kielégítve – Magyarországon és a világ számos részén egyaránt.

 

Nem tartozunk a kifejezetten nagy volumenű laborok közé; és sosem voltunk hajlandóak a „minden munkát megnyerni, minimális árakon dolgozni, és emiatt középszerű eredménnyel megelégedni”–szemléletet követni. Sokéves tapasztalattal a hátunk mögött sikereinket elsősorban annak köszönhetjük, hogy soha nem kötünk olyan kompromisszumokat, amelyek miatt fel kellene áldoznunk a mindig precíz és individuális munkafilozófiánkat a – sajnos manapság oly’ sokszor tapasztalt – tömegtermelés oltárán.

 

A folyamatos szakmai fejlődés és innováció mellett legfőbb ismérvünk a – jó értelemben vett – állandóság: ha velünk dolgoztat, mindig számíthat a megszokott precizitásra és pontosságra – legyen szó akár termékeinkről, akár a vállalt határidőkről. A régóta bejáródott logisztikai megoldásainknak hála, megbízhatóságunkat azon partnereink is élvezhetik, akik földrajzilag távolabb (akár több száz km-es távolságokra) dolgoznak tőlünk.

 

Reméljük fenti gondolatainkkal felkeltettük érdeklődését laborunk és szolgáltatásaink iránt – s amennyiben még nem ismerjük egymást, hamarosan próbára tesz bennünket!

Munkatársak

 

Kapuvári Pál laborvezető, Alfa Omega Dent Fogtechnikai Labor - Szeged

Kapuvári Pál

laborvezető,

kerámia munkák

 

 

Kapuvári Pál vagyok, 1969-ben születtem, 1990-ben fejeztem be a fogtechnikai tanulmányaimat Hódmezővásárhelyen. Ezután a Dental Laborban kezdtem dolgozni, Tóth Antal kezei alatt. Majd a Dentál Sprint, 1994-től pedig a Flexi-Dent laboratóriumokban fejlesztettem tovább elméleti és gyakorlati tudásomat. Itt nyílt lehetőségem külföldi megrendelők számára is dolgozni.
A többéves szegedi tapasztalatszerzés után 2001-ben meghívást kaptam az Amerikai Egyesült Államokba, Los Angeles-be. Külföldről hazatérve a Helping Hands Fogtechnikai Laboratóriumban kezdtem ismét dolgozni, már vállalkozóként.
Jelenlegi cégemet, az Alfa-Omega Dent-et 2004-ben alapítottam, és azóta 6 kiváló szakemberrel  dolgozom együtt Szegeden, Pusztaszeri utcai laboromban. A fogpótlás minden területével foglalkozunk, az ideiglenes koronától a zirkon kombinált munkáig.
2011-ben a Dentavantgarde a délkelet-magyarországi régió multiplikátorává avanzsált, ehhez a megtisztelő feladathoz többlépcsős elméleti és gyakorlati képzésen kellett részt vennem. Az Elephant-Dental által forgalmazott kerámia termékek (antagon kerámia, Shakura-Zirkon-hoz való kerámia) anyagismereti és felhasználói tapasztalatainak bemutatása is a feladatom.
Természetesen ismereteimet folyamatos szakmai továbbképzésekkel gyarapítom:
1996 – Ivoclar gyakorlati továbbképzés
1998 – Noritake gyakorlati továbbképzés
2011 – Elephant-Dental (Antagon interaction & Shakura interaction) multiplikátori képzés
2012 – GC gyakorlati továbbképzés
2013 – Klaus Müterthies továbbképzés – Sopron

 

 

 

Szabó Andrea - fogtechnikus

Ördög Zoltánné (Szabó Andrea)

kerámia munkák

 

 

 

 

Hódmezővásárhelyen 2000-ben végeztem fogtechnikusként. Gyakorlati helyemül a Dental Sprint fogtechnikai Kft. szolgált. Tanuló éveim során részt vettem egy 1999.Biodent APF-Prothetik kurzuson.
Az iskola elvégzése után kerültem Sándor Attila fogtechnikus mester mellé, ahol fémes és protetikus munkákat láttam el. Elsajátíthattam a kombinált munkák és az akkoriban még újdonságnak számító Camlog implantátumra készülő pótlások készítésének fortélyait is, több ehhez kapcsolódó szakmai előadás és bemutató megtekintésével.
2002-től dolgozom együtt jelenlegi vezetőnkkel, aki lehetőséget adott, hogy gyermekeim születése után kitanuljam a kerámialeplezést. Azóta ezen a területen tevékenykedem, folyamatos képzéseken igyekszem tökéletesíteni tudásomat.
2007 – Noritake Super Porcelain, Hajdú Zoltán
2010 – őrlő fogak anatómiája és funkciója, Makó János
2011 – Noritake, Hiroki Goto
Jelenleg az Alfa-Omega Dent Kft. csapatát erősítem kerámiás részlegen.

 

Csala Nóra - tanuló

Csala Nóra

kerámia munkák

 

 

 

 

Csala Nóra vagyok, 2012-ben végeztem a szegedi Pro-Dent-A Fogtechnikai Szakközépiskolában.  Tanulmányaim 3 éve során a gyakorlatot az Alfa-Omega Dentnél töltöttem, ahol kollégáim mellett alkalmam nyílt elméleti tudásomat szakmai gyakorlattal bővíteni. Mivel az iskolát kiváló eredménnyel végeztem el, elhelyezkedhettem immár végzett fogtechnikusként a cégnél és lehetőséget kaptam a kerámia felrakás munkafolyamatának elsajátítására, ami mindig is vágyaim között szerepelt. Ebben maximálisan segítségemre vannak magasan képzett kollégáim és a folyamatos szakmai továbbképzések, amelyeken rendszeresen részt veszek. Célom, hogy szerves részévé váljak a csapatnak, munkáimmal mind főnököm, mind megrendelőink elvárásainak maximálisan eleget tegyek.

Tóth Kinga

protetikai munkák

 

 

 

 

Végzettségek
1996-1999              Fogtechnikus – Kossuth Zsuzsanna Szakközépiskola, Hódmezővásárhely
2007              Orthodontia – Orthodoncia Kft. – Fogszabályozó és Továbbképző Centrum, Budapest
Munkahelyek
1999-2002          Ortho-Brill Fogtechnika, Szeged
2002-2007           Hódi László fogtechnikus mester, Szeged
2007-2008          Tiszaparti Fogcentrum Kft, Szeged (Hódi László)
2008             Alfa-Omega Dent Kft, Szeged

Munkám során fontosnak tartom a fogpótlások precíz, gyors és szakmai követelményeknek megfelelő kivitelezését, orvosainkkal való aktív kommunikációt, valamint pácienseik elégedettségét.

 

Mester Zsolt - laborasszisztens

Mester Zsolt

laborasszisztens

 

 

 

 

Mester Zsolt vagyok, 18 évvel ezelőtt kerültem kapcsolatba a fogtechnikával, azóta folyamatosan ez a munkám. 1995-ben sajátítottam el a gipszelés, a mintakészítés és az előkészítés munkafolyamatait Tóth Antal fogtechnikus mester irányítása alatt álló Dental Laborban, amely akkoriban Szegeden vezető szerepet töltött be. 2001-ben a Helping Hands Fogtechnikai Laboratóriumban dolgoztam, majd 3 évvel később jelenlegi munkahelyemre kerültem.
Az előkészítés, gipszelés és mintakészítés mellett az én feladatom a lenyomatok és az elkészült munkák pontos határidőre történő szállítása a rendelő és a laboratórium között, valamint kapcsolattartás az asszisztenciával.

2004 óta dolgozom az Alfa-Omega Dentnél, ahol a szakmai kapcsolaton kívül barátság is szövődött kollégáimmal. Úgy érzem, ebben a csapatban igazán megtaláltam a helyem.

 

Laczi Balázs - Digitális tervezés

Laczi Balázs

digitális tervezés

 

 

 

 

Papp Géza - cirkon és fémtechnikai munkák

Papp Géza

Cirkon és fémtechnikai munkák